Ingredients
- 200 g de flocs de civada
- 40g d’oli de coco
- 40 g de coco deshidratat
- 30 g de nous
- 30 g de panses sultanes
- 30 g d’avellana crua
- 30 g d’ametlla crua
- 30 g de pipes de carabassa
- 30 g de sèsam
- 30 g de pipes de girasol
- 30 g de mango deshidratat
- 3 cullerades de mel
- 1 cullerada d’aigua
Elaboració
Barreja els ingredients secs en un bol (excepte el coco, les panses i el mango) i barreja’ls bé. Afegeix l’oli de coco, la mel i l’aigua i barreja bé tots els ingredients.
Coloqca la barreja a la safata del forn o a un recipient apte per fornejar. Reparteix bé perquè quedi una capa fina. La fiquem al forn a 140º (amb ventilador) durant 20-25 minuts removent cada 10 minuts perquè no s’enganxi.
Treu del forn i deixa refredar sobre una graella. A mida que es vagi refredant anirà endurint-se. Remou-la de tant en tant amb una forquilla per evitar que s’enganxi. Un cop freda, afegeix el coco, les panses i el mango i conserva en un recipient hermètic.