Com funciona la botiga online de Via Dolça?

A la pàgina Botiga Online trobaràs la nostra selecció de productes. Escull els productes que vulguis afegir a la teva comanda, selecciona la quantitat i afegeix-los a la cistella. Quan hagis escollit tots els productes, selecciona l’opció “Finalitzar compra". Completa les teves dades d’enviament i facturació i realitza el pagament mitjançant la pasarel·la segura de Paypal.

Quan puc recollir la meva comanda a les botigues Via Dolça?

Les comandes per recollir en botiga es preparen i s’entreguen el dia laborable després de rebre la compra. Quan realitzis la teva comanda, només has de seleccionar la botiga Via Dolça on voldràs recollir-la. Només necesitaràs el teu número de comanda per poder-la recollir a la teva Via Dolça al dia següent.

Quan rebré la meva comanda al domicili?

Les comandes d’entrega a domicili es preparen i s’entreguen al dia següent laborable. Preparem els enviaments tots els dies per garantir el millor estat dels nostres productes. Si vols rebre la comanda en una data en concret, pots posar-te en contacte amb nosaltres i planificarem l’entrega per la data seleccionada.

Puc pagar la meva comanda amb targeta de dèbit o crèdit?

Sí, pots realitzar el pagament de la teva comanda amb Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover o Aurora sense necessitat de crear un compte de Paypal. Només has de seleccionar l’opció “Pagar con cuenta bancaria o tarjeta de crédito".

Puc cancel·lar o retornar la meva comanda?

Per motius sanitaris i de qualitat no s’accepten devolucions dels nostres productes. Si tens qualsevol dubte o reclamació pots contactar amb nosaltres a info@viadolca.cat